perjantai 6. tammikuuta 2017

Miss Mosambik / Miss Yäk

http://www.iltalehti.fi/viihde/201701052200050150_vi.shtml

Tai "Miss Helsinki"....

Yök.

Ei vittu VOI olla totta ?!?!!

Mitä vitun vittuilua tämä oikein on, Stadi !?!?!? Muulle suomelle ?!

Vittu tiedätte itsekin mitä teitte.


Valitsitte vittu miss Stadiksi tuollaisen perkeleen ruman, täysin keskinkertaisen näköisen, NEEKERIN paskan jostain vitun Senegalista.

Haistakaa saatan pitkä vitun kurja paska.





Näyttääkö tuo ^ teistä jotenkin Miss HELSINGILTÄ ?!?! Tai edes "missiltä" !?!?!?
Vai lähinnä, jos miltään, Miss Mutaläjältä, Zambian kurjilta takapihoilta ?

Tuon ainoan oikean SUOMALAISEN tytön =======================>>>>> ^^^ ilme kertoo jo kaiken. Epäuskoinen kuvotus.
Olen TÄYSIN samaa mieltä.


Aivan täysin uskomaton ja käsittämätön ja jopa vähän yllättävä, valinta.
Ihan silkkaa piruilua kiusanhenkivasureilta, kun eivät ole saaneet viimeaikoina Tahtoaan läpi vaikka heillä on tietysti siihen luontainen ja ylivertainen, siniverinen, oikeus. Enemmän kuin kenelläkään muulla.

Ei he mitään sosio ja psykopaattisia, ylimielisiä, histrioonisia imbesillejä ja alhaisia Machiavellistisia pelkuri-paskahousu pelureita ja manipuloivia älykääpiöitä tunkkaisissa naurettavan rumissa rääsyissä suinkaan ole, ja oksettavan moraalittomia, periaatteettomia kusipäisiä solipsistisia omahyväisiä määräileviä päällepäsmäri-kiusaaja-yrjölänttejä.
Eheeeii !

Mutta eksyn pian aiheesta.
Tämä "Missi"...tämä on kuvottavaa.
Väärin.
Ja inhottavaa.

Eli; saitte sittenkin Tahtonne läpi, saitte INHOTETTUA muita !!!!

Jee !! Onnea !!


Vitun Paska Neekeri näyttää jo itsekin tuossa pahoillaanolevalta ja lähes anteeksi meiltä varsinaisilta SUOMALAISILTA, pyytelevältä. Ehkä se ei itsekään käsitä miksi tuommoinen, omassa mutalätäkössäänkin korkeintaan "nelonen", on päässyt edes OSALLITUSMAAN missikisoihin saati sitten vittu vielä VOITTAMAAN ne.
En tiedä sitten miten vitun rumia kuvottavia ällötyksiä ne MUUT TYTÖT on oikein olleet, jos TUO, hahahahaa, on vittu se "paras" ja "kaunein" ja "voittaja" ja mitä lie vielä.
Niiden täytyy olla jotain paiseisia juutalaismutantteja, joita ei lasketa edes päivällä ulos ! IHMISTEN nähtäväksi, saati sitten että niillä olisi MITÄÄN saumaa voittaa "Missikisoja" !!!
Tai ehkä tässä valittiinkin OIKEASTI "Miss Simpanssi" tai jotain, ja tuo "Helsinki" on vain kirjoitusvirhe.
Toivotaan niin.

Mutta kuitenkin, todennäköisesti on NIIN, että: Vasurin kusirotanpaskat on halunneet oikein piruuttaan tehdä KAAAIIIKEN mahdollisen, mitä pienimmänkin, kiusan tähän suomen satavuotis-juhlavuoden kunniaksi ja sisään ja aikana. He aikovat kuin Obaman nekru Amerikassa; pistää KAIKEN niin totaalisen paskaksi kuin vain saamassaan ajassa mitenkään kerkiävät ja pystyvät.
Minimaalisessa ajassa Maksimaalinen tuho. Siinähän on koko "Vasemmistolaisuus" jo sinänsä, pähkinänkuoressa.




2 kommenttia: