perjantai 4. elokuuta 2017

Ilja Taas Pyydettynä

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708042200306819_u0.shtml

Valtion paskahousut Vapaamuurarisekopäät on taas saalistaneet, kaikki yhtä vastaan -eli heidän AINOA (toimiva) metodinsa- metodillaan ÄmVee-Lehden Ilja Jiin.

Joka on yhtä käsittämätöntä ja typerää kuin se on tarpeetonta ja naurettavaakin.

Kun on itse kusipää ja saa siitä kuulla kunniansa, kunniattomat paskiaiset, ei silloin saa lähteä Espanjasta asti pyydystämään jotakuta, kuin jotain elukkaa, eritoten kun on ANSAINNUT kaiken "kunnianloukkauksen" mitä maa päällään kantaa.


Janitskinia epäillään Suomessa useista rikoksista, kuten törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, törkeistä kunnianloukkauksista ja tekijänoikeusrikoksista.

Tuo lause ^suomeksi kuuluu; Ilja inhottaa ärsyttää ja pelottaa suomessapiileskeleviä kovanlinjan vittupäitä. Oikeita pallinaamoja jästipäitä. Kovanaamoja idiootteja ja ylimielisiä mulkkuja, jotka haluaisi että todellisuudessa tehdään kuten he haluavat.
Heitä myös inhottaa että Ilja on OMALTA OSALTAAN, meidän kaikkien muiden lisäksi siis(!), tehnyt melko esimerkillistäkin työtä paljastaessaan sekalaista korruptiota ja silkkaa häpeämätöntä pahuutta yms. Joten em. pahantekijät haluavat hiljentää Iljan. Koska se on helpompaa kuin ottaa teoistaan ja seurauksistaan -vastuu, ja kenties korjata asioita.
Ja siis myöntää olevansa aivan uskomattoman mulkku kusipää.

Ja mikään tuolla listalla Rikkeitä Toteemia Vastaan, ei ole lähimainkaan merkittävää, tai mitään mistä tulisi edes nukkuvan kissan korviaan liikauttaa. Tekijänoikeusblääblääbläästä en tiedä, mikä lie, mutta tuo muu on ihan silkkaa humpuukia ja tyhjää mitätöntä sillisalaattia ja "Legalistista" puppua.

On nuo vitun "laki"mulkut kyllä ihme vitun vittupäitä ! Ei voi kuin ä l l i s t e l l ä !! Kuinka rutikuiva ja pikkumainen pikku rotta sitä VOI olla !!
HAHAhahaa. Ai Kristus mitä vitun luusereita.

Mutta kaivakaa toki kuoppaanne, ken siitä välittää !?! Tai teistä ?! Kun taasen Iljaa tukee sangen moni !

"Joka toiselle kuoppaa kaivaa, itse siihen lankeaa" ....thahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa !! Kannattaa kai niiden muistaa jotka luulevat omistavansa maailman ja sen asukkaat.



Antakaa sen nyt jo olla jukolauta sentään, vitun naurettavat pikkusielut.
Eikä teillä ole MITÄÄN oikeutta "vangita" ihmisiä. Kiittäkää Luciferianne että nämä muut on näin vitun tyhmiä apinanaivoja, sillä jos eivät olisi, saisitte ensimmäistä kertaa liian helpossa paskahousun lahjattomuuden elämässänne MIETTIÄ tekojanne ETUKÄTEEN !
MINÄ voin yhtä vangita TEIDÄT ! Ei OLE mitään oikeutta. Mutta TE ja MINÄ tiedämmekin tämän jo. Se on tuo Suuri Yleisö tuossa välissä joka on niin vitun ummehtuneen tunkkaisen oppimattoman aivottoman super-megatyperää ettei tajua mistään mitään.

Ne kai luulee että "jos kytät kutsuu johonkin....sitten on vain mentävä!".
Ne ei snaijaa minkään asian mitään tilaa, eikä sitä että kyse on jatkuvasta SODASTA.

Taistelua sieluista jne.


Harmi että maailma on tällainen ! Ei voi muuta sanoa.
Pahuus ja alhaisuus ja elukkaakin alempi typeryys palkitaan, ja kaikki hyve ja todellinen sisu ja lahjakkuus ja hyvyys ja rohkeus yms TUOMITAAN ! Mutta tapoittehan te Jeesuksenkin joten mikä ihme tuo on ?!?!

Ihmiset on alustaan asti valinneet Luciferin. MINÄ EN !! Mutta te.
Haistakaa vittu paska ja upotkaa siihen, vitun nilviäiset.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti