sunnuntai 6. elokuuta 2017

Kaikki Ryssäläinen On VIHDOIN(!!) Kielletty !!

http://www.iltalehti.fi/yleisurheilun-mm-2017/201708032200304007_ya.shtml

Osallistumiskelpoiset venäläiset urheilevat MM-kisoissa ilman valtiotunnuksia.

Iaaf on kieltänyt kansallislaulut jopa puhelinten soittoäänistä. Kisa-alueeksi liitto tulkitsee stadionin kaikkine tiloineen, harjoitusalueet ja hotellit. Kansallislaulun lisäksi kiellettyjä ovat liput, vaakunat ja muut valtiolliset tunnukset. Edes Venäjän nimeä ei saa olla kirjoitettuna virallisilla paikoilla.




Aivan kertakaikkiaan mahtavaa !! Ai luoja miten ihanaa lukea jotain tuollaista. Kerrankin.



Ajatelkaa !!? Miten kaunista !!! KAIKKI Ryssään ja Ryssiin edes liittyvät, asiat esineet ja oliot, on KIELLETTY !! Pannassa !!
Tämä on jotain niin sokaisevan, ihanan, mahtavaa ettei tiedä miten tässä olisi !! HAHAHA tämä on kuulkaa L O I S T A V A A !!!

Saatanan kuvottavat vastenmieliset primitiiviset Jurakautiset Denisoovan samojedivillit känniapina"ihmiset"; siitä vittu saatte ! Edes vähän jotain.

Aivan mahtavaa ! Aivan mahtavaa !

Virvoittavaa.


NYT on jukolauta OIKEA SUUNTA !!

I fucking LIKE this !! Nice ! 


Ei voisi enää paljon huipumpaa uutista eläissään lukea kuin tuo !!
Siinä piiskataan OIKEAA VIHOLLISTA, kerrankin, sittemmin Toisen Maailmansodan; siinä saa kommarit ja vasurit ja tunkkaiset Stalinisti-Leninisti-Marxistit kyytiä ja ruoskaa, ja oikein Anglojen käsistä !
Suomalaisetkin uskaltaa ehkä hiljaa parahtaa siellä pöytäliinain alla vaimean "jee.." huudahduksen.


Minä en ollenkaan pääse nyt yli tämän Totaalisesta Mahtavuudesta.

Siis ymmärräteköhän te nyt lainkaan ?....Tätä pitää kai toistaa vielä useaan otteeseen tässä, minä en usko että Yleisöni käsittää tätä nyt ollenkaan...joten toistetaan; KAIKKI RYSSÄÄNLITTYVÄ ON KIELLETTY !!
Pähkinänkuoressa. Ai miin.........................miten tuota mahtavampaa uutista voisi mistään "Valtiohin ja Politiikkaan" liittyvästä ikinä kuulla ja tulla ?!


Tämä on lähes Liian Hyvää Ollakseen Totta.

Mutta ihanan ihanan, mahtava totta se se on !!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAASS !!!




Kännitsuhnat ☭   on kielletty !!

Vittu VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHDOIN !! Ei siinä mennyt kuin vuodesta 1939 tähän hetkeen !! Hyvin te hoi polloin keskinkertaisuudet vedätte ! Hei !?...thahahahaa, hyvin te handlaatte ja vedätte ja näin.
Ei tää nin kauaa ollu.

?


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti