perjantai 4. elokuuta 2017

Koirankakkaläjä

Ja ei. Kyseessä EI OLE, tälläkertaa ainakaan, "Eduskuntatalo" tai sen sisältö tai sen "artistin painajaisen" tuotanto. Mikä se tyyppi nyt oli...se idols ...jokin. "Läski" ? "Se Idols Läski" se ! Joku Martti se oli....no mutta kumminnkin.
Ei se !

Vaan: Austraaliassa on löytynyt kadulta kakkaläjä.
Jonka tiedetään lähes VARMASTI kuuluneen / kuuluvan koiralle. Eli voidaan jo puhua koiranpaskaläjästä


"Forensiikka Expertit" tutkimassa Koirankakkaläjäksi nimettyä uhkaa Austraalian Kansalliselle Turvallisuudelle.

- Kirjeenvaihtajamme Austraaliassa, Hra H. Moilanen.

Vaikka Austraalia toki tunnetaankin lähinnä vaarallisten eläinten kotina ja myös kusenpolttamien pisamanaamaisten ja juopuneiden Anglomulkkujen kaatopaikkana, ei sielläkään ole totuttu sentään tämän kaliiberin tapauksiin ja uhkiin.

Tapaukseen on reagoitu rajusti ja armotta maan Parlamentissa, jossa siis asuu paikalliset Ihmishahmoiset (Vapaamuurari ja juutalais) Jumalat, jotka Jumala itse on oikeuttanut tekemään kaikkea mitä he tekevät.

He ovat jo säätäneet Lain joka estää tehokkaasti koiraa ulostamasta, persereiästään, kadulle tai edes keskelle aavikkoa, jos sillä ei ole Asianmukaisia Lupakirjoja ja Ulostusvälineistöä, kuten heijasteliivi, kypärä, kyynärsuojat, tratti persläpeen ja se lupakirja. AINAKIN nämä on siis löydyttävä.

Ja mainittakoon että tapauksen tiimoilta ihmisiä on pyydetty pysyttelemään sisätiloissa ja mielellään joko pöytäliinan alla tai ehkä jopa maakellarissa jos sellainen löytyy, ja välttelemään kontakteja, myös katsekontakteja, vieraisiin. Eritoten turisteihin.
Maahan on myös julistettu Hätätila ja avoin metsästyskausi Ab-Originaalien suhteen. Mutta se on joka tapauksessa normaalia ja tyypillistä, mutta ehkä Virallisen Maininnan arvoista.

"Koirankakkaläjää" on tultu tutkimaan ympäri maailman, aina Skotlannin Jaardista asti ja myös Ameriikan ÄfBeeIi on ilmaissut kiinnostuksensa tehdä jotakin asian tiimoilta. Ehkä pommittaa Kirgiisiaa tai jotain.

Se, läjä, on myös herättänyt vilkasta keskustelua pitkin SosiaaliMediaa ja muita Kommunistisia Tiedotuskanavia, ja myös Virallis-Formaalia Kollektiivin TiedotusMediaa pitkin.
"Luulin kuolevani!" parahtaa vanha mies kameralle, paetessaan Poliisin ohjeistamana muiden tiellä, selvästi paniikissa, olevien ihmisten keskeltä. Ja kun sanon "tiellä" tarkoitan siis että he olivat tiellä! En että HÄN olisi jotenkin tiellä.
Mutta tuo "läjä" - se ON tiellä ! Se kirjaimellisesti, että kuvainnollisesti.

"Onko tämä maailmanloppu?" kyseli vanha ja kyynelehtivä, vaikeasti jo hengittäväkin, rouva puudelinsa ja Chihuahuansa kanssa. Ympärilläolleet lihaksikkaat ja tyhmät surffarit lohduttelivat rouvaa ja silittivät tätä ja koiriaan.

Tilanne on melko kaoottinen, mutta Poliisi tekee tärkeää työtään kadulla, uupumatta, ja mm juuri nyt he kuvaavat, läheltä, Koirankakkaläjää ja ottavat siitä pieniä näytteitä pieniin pusseihin.
Kutkuttava tapaus kertakaikkiaan !

Läjän pelätään mahdollisesti joko räjähtävän(!) tai ehkä ottavan lentokone ja matkustajansa panttivangiksi ja lentävän mahdollisesti Honoluluun. Vaikkakin...tuo on toki ihan silkkaa sokeaa arviointia ja spekulointia, mutta yhtä kaikki; uhka on todellinen ja välitön.
Myös paikkoja nimeltä "Tuuletin" ja "Seinä" on ehdotettu mutta niitä ei ole kyetty vielä paikantamaan kunnolla.

Kaikki maan Poliisit ja Etsivät on kutsuttu ylimääräiseen työvuoroon ja kadut suljettu ja monet niistä myös aidattu. Eikä se poikkeakaan paljoa tavallisesta, sillä sitähän Poliisi tekee, he aitaavat muita karsinoihin, koska niillä on siihen Jumalalta henk.koht. oikeus.
Näin se vaan on ! Älkääkä siinä AJATELKO ja kyselkö ! Vai haluutteko vittu linnaan ! Vitun mulkut !...
...No mutta kuitenkin, anteeksi äskeinen..
..purkaus..

Läjästä on jo tekeillä t-paitoja ja luultavasti tulossa on myös Haliwuudleffakin jossain vaiheessa, en osaa vielä tarkemmin sanoa koska, mutta uumoilen ohjaajaksi ehkä Renny Harlinia tai M.Shyamalalalalalaaaa.
Budjetti pyörinee jossain sadan - kahden miljoonan Aussidollarin paikkeilla.

Muttei mennä asioiden edelle, vaan pysytään tässä ja nyt. Läjä on edelleen Tuolla Ulkona ja Kytät sen kimpussa, nähdäkseni joku Vanhempi Konstaapeli, yhtä lihava kuin hän on tyhmäkin, taitaa juuri painia sen kanssa !! Mutten voi ihan varmaksi sanoa täältä asti missä olen. Etäisyys on noinpuoli kilometriä.

Tuli muuten mieleen että ehkä sen leffan pääosassa saattaa olla Nicole Kidman ? No mutta en tiä, se on vain minun arvaukseni. Myös se Hugh Jackman saattaa liittyä siihen jotenkin. Siihen leffaan.
Mel osannee vältää sellaisen.....elokuvan.

Mutta kiitos täältä minun puolestani, pysytään asian kanssa tässä ....ajantasalla.



Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.


Hoo Moilanen - Auckland ...tai jokin muu osa tätä Austraaliaa.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti