lauantai 5. elokuuta 2017

Kokouspalkkiomulkut



Ei, tämä  itse asiassa EI ole "Suomen rumimmat ja etovimmat yksilöt" karsinta tai kisa -juliste, vaan se on ihan aito Uutis-Otsikko !

Ajatelkaa että jumalauta ei vain tuonNÄKÖISET, mutta TUOL-LAISET(!!) saatanan kammotukset on tuon hankkeen, mikä se sitten liekin, jäseniä !!?!?

Vittu ei kovin järkkyä.

MIKÄ vittu tuo papiksipukeutunut haapeasti ihmismäinen ..."muoto"(?) on ?
Se on mielestäni jonkinlainen dräg-queen. Joku mies siis. Se on kuin suomen Elton John.
Sitten on tuo perus Ryssän näköinen, luultavasti Moskovalainen, horo tuossa keskivaiheilla kuvaa. Joku muija joka on olevinaan kovinkin kyyninen ja sarkastinen tuossa reunassa, ja sitten joku Frankensteinin kuvauksissa otettu foto jostain avustajasta.

Mutta mikä, kai(?), kauheinta, on se että nuo niljakkeet ja tuo muija tuolla vasemmalla, saa saatana 17 000 € (!!) puhtaana käteen tai tilille tai jotain, ei vain ylipäätään, joka jo sekin olisi rikos, mutta vaikka eivät edes näyttäisi tuota karmivaa, hirvittävää ja epäinhimillistä olemustaan, mikä on toisaalta mitä fiksuinta ja parhaintakin kyllä, kokouksen kokouksessa tai mihin lie heidän tulisikaan ilmestyä.

Se mihin heidän TULISI tietenkin, OIKEASTI, ilmestyä - on lähinnä kummitusjunan siinä raiteiden vieressä, perättäin, ja melko pimeässä.

Ainoa paikka mihin tuollaisen lauman TULISI kokoontua, on sillan alle, tynnyrin ympärille. Mieluiten niinikää, taaskin, yöllä.
Ja siitä tulisi HEIDÄN maksaa, ainakin, 17 €.
EI noinpäin !! ^



Uskomatonta, taas kerran.

Uskomatonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti