perjantai 6. lokakuuta 2017

Cfaps ja Vegas

Tässä on tuon yhden lempi youtube-kanavani video liittyen Las Vegasiin. Sillä Cfapsi on siellä ja sieltä kotoisin. Ja kuten monelle muullekin tilaajalleen, tuli minullekin heti tuo tyyppi mieleen kun luin tapahtuneesta, mutta tiesin että se tulee säästymään.

TIESIN sen.

Mutta eniwei, tuossa se sanoo teille, miten ihmiset TODELLISUUDESSA toimivat, Kaaoksessa ja Anarkiassa, ilman kyttiä ja sortavaa sanelua, jopa las-vitun-vegasissa ja tuollaisessa tilanteessa !!!

Hän sanoo ettei ole koskaan ollut ylpeämpi kaupungistaan ja kuinka kaikki keskittyivät vain auttamaan toisiaan ja turisteja yms, ja pitämään huolta ettei yksikään muu enää kuole / kärsi tuona iltana tai tulevaisuudessakaan.
Toki hän kehuu jopa paikallisia kyttiä, jotka "antaa tehdä mitä vain kunhan ei haittaa muita ihmisiä" joka kuullostaa jo lähes liian hyvältä ollakseen totta...mutta se lempparibloggailijani, jolle tuo on SE PAIKKA maanpäällä, sanoi että Vegasin kytät on itse asiassa mafian omia, enemmän tai vähemmän.

Mutta oli miten oli, tsiigatkaa jos tsiigaatte. Lyhyt ja ihan jees video.

Tosin kanavansa paras sisältö on nuo poikkeuksellisen hoksaavaiset ja lähes AINA yhtä OPETTAVAISET videot pyramiideistä yms, joita tuo jaksaa kaivaa esiin mitä ihailtavimalla tahdilla ja teholla.
Myös paikkoja joista edes MINÄ en ole ennen kuullut saati nähnyt mitään.

Hyvä hyvä kanava.

Brait Insaitin Jimmykin tilasi tuon ! Ja itse Brien Foersterkin siellä keikkuu välillä kommenteissa.

https://www.youtube.com/watch?v=--PqR5m5VC0


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti