tiistai 3. lokakuuta 2017

Kytistä Äkkiä..

...tuli taas mieleen, olen unohtanut aiemmin sanoa.

Vaikka tämän tietää pellolla tuijottavat kurjetkin, muuta menkööt; mitä HYÖTYÄ oli "Poliisista" esim tuolla Las Kakkalassa ?!

Mitä HYÖTYÄ oli kytistä esim Suamen Turuus !?

Ja MIKSI     KAIKKI(!) vitun IMBESILLIT on AINA kiljumassa VIHOLLISILLEEN eli KYTILLE, LISÄÄ VALTAA(!!) kun jotain tuollaista sattuu !?!?

MIKSI te menette NOIN totaaliseen PANIIKKIIN !??! Kuin jokin tyhmä hysteerinen nainen. Yht´äkkiä ja ilman MITÄÄN järjellistä tai edes yliluonnollista SYYTÄ.

Las Paskala on KAUKAN KAUKANA täältä, vaikka nähtävissä netin ansiosta, ikäänkuin se olisi lähempänäkin kuin planeetan toisella puolen ! Se voisi yhtä hyvin olla kuussa !



MITÄ te LUULETTE, noin niinkuin OMIN "ajatuksin", että kytät edes VOISI, missään kuvitelmassakaan, TEHDÄ tuollaisille asioille !?!?
Estää muslimia olemasta muslimi ? Tuskin ! Sen vasurit tekee "laittomaksi", sen YRITYKSEN, heti jos vain voivat, koska tietävät sen oksettavan ja inhottavan ja ALISTAVAN ja nöyryyttävän ja stressaavan ja rasittavan ja aiheuttavan maksimaalisen tuhon ja hankaluuksia.

Ja LUULETTEKO te että esim se Turun Puukottaja kirjoittaisi esim nettiin, johonkin Blogiin kenties(?).... että "hei skoudet, niin nin mä meen nyt tonne torille puukottelee jengii ja näi ! Koittakaa  pysyy perässä ! Häh häh hää!" tai jotain !?

Tuon ^ TÄYTYY olla se abstraktio mikä typerässä pienessä vitun vittupään apinan "mielessänne" kimaltelee ja pyörii, kuin kullattu paskamöykky, kun "ajattelette" että "kytille LISÄÄ VALTAA ja HETI!" vitun älykääpiöt.


Kytistä ei ollut taaskaan mitään mainittavaa hyötyä, ja saapuivat siihenkin tilanteeseen JÄLKIKÄTEEN. Kuten 99%:ssa tapauksia.

MUTTA !!

Jos SINÄ, "Lainkuuliainen" Vitun Idiootti, ajat vaikka "tuiterissa" - otettuasi yhden liköörisuklaan liikaa tjns, tai jos SINÄ ajat 2Km ylimääräistä tuntinopeutta jossain ihan VITUN LEVEÄLLÄ ja sitäkin TYHJEMMÄLLÄ tiellä, missään MILLÄÄN ei ole MITÄÄN vitun väliä; skoude kyllä muistaa sinut ja sinua ja pyydystää SINUT kuin jonkin vitun eläimen joka sillä "oikeuskin" pyytää, ja vähintään sakottaa tjns....

Mutta KUN joku vitun Perus Muslimi heittäytyy hartaaksi ja uskonnolliseksi ja pistää porukan vaihtamaan hiippakuntaa, kytät ilmestyy siihen JÄLKIKÄTEEN, karjumaan sivullisille ja näyttämään ihan VITUN uhkaavilta ja pullistelemaan ja kulkemaan ympäriinsä sillai siististi et ne on khuulei kuin jokin nulkki diskossa, joka ei ees huomioi et sitä ninku katotaan ja tällei ? Tiätsä ? @SeOnKhuulii!

Kun taas esim Turussa ns"sivulliset" eli se de facto KANSA siinä kaikkialla ympärillä, jopa SUOMESSA(!!) reagoi tilanteeseen HETI!!! Ja yritti edes jotain puolivillaisen nynnyä ja tehotonta ja pehmeää ja kohteliasta.


Ja siis vielä; Las Paskareiässä joku juutalainen vitun vatipää rumilus ammuskeli KONARILLA, ilmeisen ISOLLA ja tehokkaalla, kuin jollain vitun "miniganilla" Charlieita, jengiä siitä alempaa......missä KYTÄT ja niiden tuoma "turva" ja "hyöty" ?!!?



Thät´s abaut rait. Ei missään.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti