maanantai 2. lokakuuta 2017

Panssaroidut Pelastajat

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710022200431008_u0.shtml

Joouu...tällästähän se on aina ollu, kanssa just suamessa. Kun juopot sunmuut ammuskelee ihan holtittomasti paitsi nyt sikoja TOTTAKAI(!) mutta noita varsinaisia oikeita "sankareita", eli lääkäreitä / ambulanssityyppejä ym..s...jaa   hetkinen ?
....hei oottakaa ...


Venakkaas siis..... vielä hetki.....


Jaa juu. Ei !! _Ja varmistin vielä Datalta, sillä on melko hyvä muisti, ainakin tuo "RAM" osio.
Ei !! Ei tällaista ollutkaan ennen itse asiassa !!  Elikkä siis juu juu, juu.....luulin väärin.

Luulin että tämä EI johtuisi PELKÄSTÄÄN ja VAIN ja AINOASTAAN, MaahanHaalituista™  neekereistä ja somalian aliapinoista ja ählämeistä yms Perkeleen murjaaneista.

Sori !

Sori hei !?...


"Sori siitä".


Luulin ihan hetkisen verran että tärkeämpää olisi ettei ole YHTÄKÄÄN neekeriä tai muuta ruskeaa paskamöykkyä, puhtoisen valkeassa maassa, vetämässä KAIKKIA ja KAIKKEA  valovuosia taakse ja alaspäin, ja hidastamassa ja kurjistamassa ja estämässä, yms, ja sitä tekee muutenkin jo paikallinen osasto ns "Vasemmistoa".

Mä ehdin aina nääs jo luulla että Te Muut edes aidosti ja OIKEASTI haluatte sitä legendaarista Hetero-Utilitarismi-OmaMaaMansikka-Materialistista-Rahallista  jne yms MENESTYSTÄ, ja loistaa Pisa-kokeissa, ettekä hukkua primitiiviseen sontaan ja paskaan ja elefantin lantaan ja neekerien tuhotyöhön ja ählämien ...tuhotyöhön niin.

Mutta tärkeämpää olikin koko ajan näemmä SE, että esim Jyrä Käteisellä on hyvä fiilis ja palkka ja Korkea Asema - Kansainvälisten Paviaanien Laumassa, ja vastaavasti että Astrid Vittupää Thors täti saa Totalitäärisenä määräillä, ja ettei millään vetelällä "poliitikon" muulilla olisi mitenkään VAIKEAA mikään oikein...yhtään. Ettei esim tule niin karmiva paikka eteen että joutuisi sanomaan esim sille peloittavalle Junkkerille..siis...miltei vastaan(!!)tai jotain...jos ei nyt ihan vastaan sentään, mutta vähän "epäilemään" hänen "visioitaan".

Muun muassa sitäkin että onko hän nyt IHAN VARMASTI, TODELLA(!?), keskustellut muiden planeettojen edustajienkin kanssa ? Kuten silloin sanoi.

Onko se TODELLA kuullut niitä, vai ....väittääkö vain ?

Oisko mitään "haastis"pätkää näistä "Edustajista" ? Missä jotenkin sanovat, kukin omalla kielellään, että "joo, kyl se meitä kuuli ja haastatteli ja näi" ?


* * * * *


Eniwei.

Mielenkiintoista muuten (hekoheko) nähdä olisiko JOLLAKIN, kenelläkään, jollakulla, rohkeutta ja moraalia yms vain SANOA suoraan ja ääneen ja selkästi ja pakittelematta Julkisuuden Valokeilassa että "tää johtuu muslimeista". "Muslimeista ja neekereistä ja somaleista tämä yksinkertaisesti juontuu ja johtuu, vain ja ainoastaan" ....."ja JOS jostain kotoperäisestä, niin räyhähenkivasureista vittupäistä paskamöykyistä idiooteista vitun vituista!"  ?

Oisko ?!!?

"Tää johtuu siitä että ns politikot on liian rakastuneita omiin tyhmiin, tunkkaisiin, homehtuneisiin ja ahdistavan ankeisiin ja inhottaviin pieruihinsa, etteivät luovu niistä millään ja mitenkään, vaan antavat ympärilläolevien ns Omien Kansalaistensa vaikka KUOLLA, kunhan ei itte menetä lärväänsä koska SE jos mikä on TÄRKEÄÄ / tärkeä! Oma naama! Sillä sentään ´Tehdään Politiikkaa´ ...mitä vittua ikinä sekin lie, ja tarkoittaa".


Oisko toi sanoon jostakusta !?!?!?




Vai meneekö virkkuumummuilla hedelmäsose ja/tai aamusumpit väärään kurkkuun halki koko maan !??!


Haistakoon kyseiset homeiset vanhat ja haitalliset vitun VITTUPÄÄT ämmät vittunsa ja kuolkoon.





Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti