keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Pihdit Takapuole...jaa eiku iteasiassa se on "Grillit Huurussa"

Sori siitä.

Tossa toi taas oli toi jakso, se myös sisälti jotain mitä edes MINÄ en oikein tiedä miten käsitellä, siinä oli tikkuSUORA "linkki" MINUUN !! Jotain yhtä henkiläkohtaista kuin oma veri tjns, mutten voi Blogissa sen kummemmin paljastaa mitä tai mikä mutta .....olipahan melko vitun "trippy" juttu !!

Mutta sitten !

Itse Asiaan.
KUKA tai MIKÄ vittu se oli se äl..HÄLLLLL...soli...siis HÄÄÄLLL..no! Wittu ! Kuka joka...siis kuka se oli se pallinaama joka ei osannut lausua  ägr-chirjainta?

Se oli taas näitä jotain moderneja VITUN(!!!!) "tubettajia", joita minä vittu sitten vittu VIHAAN perkele !!
Saatanan mulkut pikku paskat ja kuulapäiset tyhjänpanttina hölisevät vitun nynnyt läskit ja muunkinlaiset typerät vitun yhdentekevät mutantit; vittu PAINUKAA NYKYSKIDIT VITTU VITTUUN sieltä langoilta !
Vittu ketään kiinnosta mitä paskaa teillä on jauhettavana jossain VITUN juutuubissa !

Kristus sentään !


"Hei"
"Jouuuu..."
"Ok.... kuka sä oot?"
"Mä oon tupettaja!"
*Keskustelukumppanisi poistui paikalta*

VIHDOINKIN muuten, hahah AAHAH ATAHAHahaaaa !! Aivan vitun LOISTAVAA ai luoja hei....minä ihan nautin !
VIHDOIN joku "dissasi" Samia ja typeriä pärinöitään Julkisesti !! HAH hah HAA.

Kun Sami alkoi sölköttää sitä näennäiskännistä / tekohumalaista soperrustaan, junou?  Sitä puheääntään mikä kuulostaa joltain kimeä-ääniseltä jälkeenjääneeltä ? Tai vain joltain vahukselta, niin nin se grillimuija vain jatkoi omaa puhettaan tai lausettaan tai jotain, eikä jäänyt tekonauraen kuntelemaan tuota typerää perkeleen pölvästiä vaan jätti SEN(!) kuuntelemaan itseään, hölmistyneenä.
AHH AHAHAAaaaaaaaaaaaa.

Aivan loisteliasta !!

Aploode...jaa no...



Eukko "oli vaan niinq et.." ei täällä tollasta typerää vitun paskaa kattella ja vielä vähemmän kuunnellaan ! Vittu minulla on muutakin tekemistä kuin kuunnella jonkun joko oikean juopon tai sellaista leikkivän häiriintyneen lihapullan joutavia pärinöitä.

Ilmeisesti akka on saanut tuossa jalossa ammatissaan, grillissä, enemmän kokemusta tuollaisesta joutavasta suun kautta pieremisestä ja tyhjän jauhannasta ja paskanjauhannasta yms, kuin mitä Heedberin vähän vähemmän Valistunut Yleisö.
Jotka on niin VITUN TYHMIÄ että saatana MAKSAVAT, vitun kääpiöt, itse ja vapaaehtoisesti(!!) tuon plösön Julkisesta Itsepetoksesta. Ja ihan vain Petoksesta.

Ja onhan se ihan selvää kun vähänkin aattelee, että tottakai grillin jonossa käy ja näkyy yhtä sun toista, jos minkälaista sopertajaa ja kännistä ääliötä ja muunlaista idioottia, muttei nekään "kylähullut" ole ihan yhtä Hybriksen Sokaisemia kuin Sami-Ständapinsyöpä-Heedbäri.
joka ihan OIKEESTI(!!) luulee, ihan TODELLA, olevansa hauska ja naurattava ihminen.

Muttei se o, se on ankea ja melko inhottava. Mutta vain laimean inhottava, ei "inhottava" inhottava, kuten esim "poliitikot" yms. Ei Samia jaksa VIHATA, se ei ole sentään sen arvoinen "kohde".
Se on vain sellainen "...EI vittu taas toi..." tyyppinen mölkky.
Joka tulee nurkantakaa esiin ja pilaa fiiliksen, kuin kyttä tjns.


Se onkin muuten, tarkemmin aateltuna, vain parin askeleen päässä kytäsdtä ! YLÖSpäin siis.
Siltä puuttuu tarvittava tunnevammainen ja itsekäs mielisairas ilkeys ja täysin lobotomisoitunut ja kivettyneen typerä kallo, mutta muutoin se on melko lähellä !!
Se on itse itseään ihan sikahauskana tyyppinä ja Hyvänä Ihmisenä pitävä, liian ISO, tyhmä läski, joka pilaa aina kaikkien tunnelman yms.

Mutta kyttään verrattuna Samilla on sentään jotain, tai PALJONKIN(!!), tajua.

Jonka näkee esim siitä että; se ei o kyttä.

Joten SE on jo jotain. Good 4 him.

Niin no mutta tuo rillit-huurussa.

Miksei siinä ollut edes ketään kiinnostavaa vierasta ?
Ehkä EDES se JiiVeeGee tai joku ? Eiks se o just Lahest ja näi ? jou.

Se Zaanikin on hauskempi kuin Heedbär.
Ja mitä vielä; tuossa lopussa tuli tuo pieni pätkä seuraavaa jaksoa, ja vaikka vain hädintuskin kuulin äänet, kaukaisena pihinänä korvalapuista jotka ei olleet korvilla, Aake Kalliala sanoi YHDEN asian ja se nauratti(!) HETI ! Se oli OIKEASTI HAUSKAA. Joka VAIVATONTA !!!!
Ja jos et pysty olemaan VAIVATTA hauska; et OLE hauska, thät´s it.

Se sanoi vain että ..."...tonne on jäänyt  vähän munaa väliin.." ....HAhah ahahaa. Hauskaa !

Heedpäri ei olisi IKINÄ keksinyt TUOTA ! Ei IKINÄ !! Koskaan.

Ja sitten siinä välillä näytetään niitä "inserttejä" Samin Ständapkeikoista...ja ...voihan vittu ne on tyhmiä !
Ne on kerta kerran jälkeen toinen toistaan typerämpää siansontaa ja järjenvastaista lahjatonta paskaa. Sellaista koiransontaa että minä alan jo SUUTTUA nykyään kun altistun sille.

Se ilme ja olemus ja tunnetila mikä olisi Tavallisella (umpityperällä) Ihmisellä "käräjillä" kun kuuntelisi jonkin pedofiilin kuvailevan hymyillen ja haikeasti muistellen, miten on liponut ja hässinyt ja nussinut ja whatnot jotain 8 vuotiasta tyttöä, SE on se miten minä reagoin kuullessani Sami Hedbergin "ständappia". Olen yhtä kuvottunut kuin sanatonkin. Ja epäuskokaan ei ole siitä kaukana.

En saata käsittää miten koko yleisä ei murjota siellä ihan VITUN vakavana, kuten suomalaiset ennen olisi tehneet vaikka olisivat jonkun ihan oikeasti HAUSKAN tyypin keikalla ! Vaan siellä on satunnaisia naurunkin pärskähdyksiä, ikäänkuin joku olisi sanonut jotain hauskaa....?

Mutta ehkä kyse on vain siitä että kyseisten naureskelijoiden vierustoveri on sanonut heille jotain hauskaa, ja se vain sattuu ajoittumaan niin että vaikuttaa miltei siltä kuin ne nauraisivat Samin jutuille. Joka sitten itse luulee samoin, ja kuten kaikki typerät idiootit, se vain rohkaisee häntä, se vain pistää lisää pökköä pesään ja heittäytyy kahta tyhmemmäksi ja naurettavammaksi(sic!)...mutta EI siis naurettavaksi kuten on tarkoitus.

Se vain vetää tyhmien juttujen yliannostuksen, tai puhaltaa (tjns..) sen yleisön päälle ehkä pikemminkin, ja naureskelee sitten itsekin. Vaikka jutut on niin tyhmiä että väsyneet lapsetkaan ei nauraisi niille.


Ja täytyy erikseen sanoa, että siinä kun se "veti" sitä "patsasjuttua", joka oli leikattu siihen juuri sen jälkeen kun näkivät jonkin patsaan Lahdessa, niin .......tyypiksi jonka "juttu" koostuu lähinnä erilaisista ÄÄNISTÄ; tuolla läskillä ei ole alkeellisintakaan käsitystä ÄÄNISTÄ ! Ja siitä MILTÄ jonkin pitäisi tai voisi olettaa kuulostavan.
Se esitti valtavan peniksen, jonkinlaisena RÄJÄHDYKSENÄ tai oliko se jokin laaser-aseen "läväytys ääni" skifin maailmasta ? En tiä, muttei se ainakaan tuo mieleeni iso PENISTÄ ! Se on fakta.

Ja hei; miksi höliset siinä ständap-paskassasi Lahden patsaattomuudesta vitun typerys; kun juuri ohititte PATSAAN !!!?
Eli näyttäisi siltä että Lahessa kyllä ON patsaita.
joten SE jo riittää TUHOAMAAN kyseisen "vitsin".


Ja mikä, MIKÄ herran vitun perkele, mikämikämikämikä VITUN idea niissä VITUN "vieraissa" on joita se olio nimeltä "Zaani" hankkii joka jaksossa ?!?!?
Minä en vain saata käsittää ?....mikä Kristus Perkele on sen jutun juju ja idea ?!

"Hei tarjotaan joillekin satunnaisille vitun MULKUILLE ja typeryksille ja näin, grillisakfaa tai MÄTTÖÖÖ!! Jeeeeaash maan! Jotta ne tulis tähän meijän paskaan ohjelmaan ? Ok ?!"

"Vittu;. oot. NEROOOO!"

Kai sen idea on vain tarjota safkat joillekin satunnaisille ohikulkijoille.

Ehkä se on koko tuon jutun se idea; ruokkia köyhiä / opiskelijoita tuollaisella, vähän oudolla, tavalla ? Emmä tiä.
Outoa.

Jos saisin ehdottaa niin ehkä joku HEVONEN tai ISOISO koira olisi parempi vieras ?
Niillä "mätöillä" ainakin mitä tuossakin on ollut. Niillä tikahduttaa IHMISEN, mutta nälkäinen berhandtilainen tai raviheppa voisi olla sopivan kokoinen syöjä niille sydänkohtaus-lautasella aterioille ?

Ja ..siis...palatakseni siihen pallinaamaan.... MIKÄ vittu SYÖ niin paljon ?! YHDEN VUOROKAUDEN aikana ? Saati sitten tunnin-parin sisään ??
Sillä (ja Samilla) täytyy olla ainakin(!) 2-3 ehkä neljäkin, mahaa.

Joka ei niin kyllä Samin keississä edes yllätä.

Ja sitä en tiedä mikä se nulkki on, mutta sen olen nähnyt siinä GeimNait hölmöilyssä kerran tai pari kun olen sitä kokeillut sietää, sitä ohjelmaa.

Se tyyppi kai sitten syö....ja syö !...Ja syö...ja syö ja syö ja syö ja syö; se ELÄÄ syödäkseen.
Se on kuin Pac-Man tai Langolieeri tai jokin vitun hetulavalas tjns.

Ehkä se vois syödä Samin !? Tai sen "paskaa" ?! If junou what ai miin ?

-

Ohjelmassa oli muuten sellainen asiavirhe, paitsi että Sami Hedberg, niin nin että siinä sanottiin Lahtea "Metropoliksi" !! Tai hetkinen...en tiedä oliko se muuten vitsi ? En tiäkkään sittenkään...oliko se vitsi vai virhe, mutta Lahti ei ole Metropoli, Tokio ja Shanghai ovat METROPOLEJA ja NyyJook yms, Lahti taas on yksi suomen peruskaupungeista. Melko pieni ja  hiljainen kylä, täynnä kylähulluja juntteja. Eli ei eroa mistään muusta suomen "kunnasta" kuin ehkä hyppyrimäkien määrässä ?
En tiä.

-

Kai tämä oli tässä ?

Itse ohjelma valitettavasti EI ollut; se vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, kuten tuo yleinen harhaluulo että Sam on jokin hauska koomikko, tai hauska TAI koomikko.

*

Tehkää vaan, kun tuolle linjalle lähditte, sellainen sarja kuin "Sänky Hiessä" - missä Sami vaan makaa.
Kotona.
Sängyssä.
 Ja välillä hengittää vähän raskaammin....välillä! Hep! Ehkä vähän .....ehkä kepeämmin...empäs sa ! joudut itse katsomaan seuraavan jakson !

Välillä ehkä pierren kääntää kylkeä ja puhisee jotain unissaan, ja mahdollinen naaras(?) yrittää työntää sen valtava ruhoa takaisin joko a) toisinpäin tai b) sen omalle puolelle sänkyä. Mikä osoittautuu vaikeaksi, ei vain silkan massan ja painon takia, mutta ehkä enemmänkin SIKSI että taikinasta on vaikea saada pitävää otetta, sen pullahdellessa ja vyöryessä ja muljahdellessa sinne-tänne ja karatessa käsistä.

Eritoten "hionneen" taikinan tapauksessa. (Kuten tässä).










"No mut kiitti hei. Kiitti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti