tiistai 10. lokakuuta 2017

Toi uus Staartrekki...

Se näyttää mitä kurjimmalta sonnalta.

Antakaa kun selitän; mikä vain missä on NEEKERI "vetäjänä" / ykkös"tähtenä" jne, on jo itsessään ja luonnostaan jne VALHEELLISTA ja inhottavaa ja TAHALLISTA kommari-satanisti-Marxisti kusiruuttien luuserivittupäiden ääliökakaroiden rienaavaa vittuilua itseään ylemmille ja paremmille.
Ja se OKSETTAA ja INHOTTAA ja ÄRSYTTÄÄ ja; lähettää VÄÄRÄN, ristiriitaisen, "oksymoroonisen", impulssin VALKOISEN yleisön tajuntaan. Eli "mitä vittua NEEKERI tekee avaruus-asemalla / avaruudessa?? Tai edes vaatteissa ffs!!?"

Ja mikä kai, tuottajienkin kannalta, pahinta; se vieraannuttaa ihan HETI ja aidosti ja syvällisesti, valkoisen katsojan !
Ja kuka vittu Staartrekkiä KATSOO ?!?!

Jep ! VALKOSET !!

Ehkä maksimissaan myös aasialaiset, mutta ei TAKUULLA mitkään VITUN NEEKERIT !



Eikä asia ole niinkään, TIEDOKSI teille NUORET, että nämä vitun PASKAPÄÄT tekisivät tällaista VAHINGOSSA !!
Tai edes kuten Fil.Toht. Juk.Hank.Mäki sanoisi "tendenssimäisyyttään" eli taipumuksellisuutta suomeksi, vaan se on TAHALLISTA.

Marxistit / Vasemmisto, on kuten lempibloggailijani asian ilmaisi "historian kamalimmat ihmiset", he tai NE ovat absoluuttisesti alinta kuraa mitä tämä vitun kurja planeetta päällään kantaa, ja heille on "sydämmen" (jota heillä ei OLE) asia, saattaa kaikki kaunis ja ylevä ALAS ja TUHOTA kaikki hyvä ja LAADUKAS ja ihastuttava ja kekseliäs ja älykäs ja viisas ja totuudenmukainen ja AIDOSTI LAHJAKAS.
Koska he itse ovat kaunaisia siitä että ovat juuri tuollaisia esitetynlaisia kuvottavia vitun vittupäitä, ja rumia.

Kuvottavaa kurjaa pohjasakkaa, millä mitttarilla tahansa.

Ja kuvottavat haluaa että KAIKKI on tasapaksun kuvottavia, kaikki on lantakerroksen alla ahdistuneena ja kännissä; SILLOIN on kommarin koiranpaskalla edes vääääähän "hyvähkö" olla hetken aikaa.
Mutta itsetunnoton kiusaajakoira iskee AINA uudestaan kunnes kuolee....

*

KAIKKI tietää kyllä, myös neekerit ITSE(!!!), mikä on neekeri ja mikä on valkoinen. Ja jokainen joka on lämmintä pierua älykkäämpi, joka jo sulkee ulos suurimman osan kohkaavista "poliittisista" ämmistä, tietää kyllä mihin nekru kuuluisi ja mihin ei, ja että se INHOTTAA ja PROVOSOI (vasemmiston leipälaji!) valkosia.

Ja tuosta "provoilusta"; hei vausurin vittupää(!!), hei, se EI OLE mitään"älykästä" tai osoita mitään ylivertaista mitään, ÄRSYTTÄÄ ihmisiä, se tarkoittaa VAIN että sinä olet ärsyttävä pikku mulkku.

Siinä kaikki.

Tämä ei ole mikään monimutkainen asia. Ei mitenkään mystinen tai outo. Tämä on hyvin HYVIN yksinkertaista.
Te olette vain vastenmielisiä ja rasittavia, tyylitajuttomia ja tunkkaisia, luultavasti juoponsiittämiä, pikku-kusipäitä. Ja yleensä vailla MITÄÄN hyvää puolta.

Vaikka nuo Tavalliset Ihmiset on aina valmiina "ymmärtämään" teitäkin, vitun houkat, mutta MINÄ EN !

Minulla ei ole mitään "pehmeää kohtaa" teille, minä laittaisin uuniin koko saatanan roskasakin. "Luoja tunnistaa kyllä omansa!"

Mutta yleensä se on juuri vasurit ITSE, kun laittaa jengiä uuniin. Josta sitten syyttävät ennen seuraavaa hirmutekoaan, "Ääri Oikeistoa" tai jotain muuta KUVITTEELLISTA, mikä on kuitenkin hyvin todellista heidän ylkierroksilla käyvissä tyhjissä ja ärtyisissä, vainoharhaisissa pienissä rotan / jyrsijän aivoissaan.

Bonuskysymys: tietääkö joku selitää MIKÄ vittu on "äärioikeisto" ja missä se sellainen lymyää piilossa ?!
Kiitti.

*

Mutta tämän piti käsitellä tuota Trekkiä.

Mutta kyllähän tämä käsittelikin....en tiä. En ole kiinnostunut siitä sen enempää kuin nuolemaan maahanlitistynyttä koiranläjääkään.

Meidän omat seikkailut riittää minulle !

Suksikoot tuollaiset sieluttomat kopiot...Replikantit(!!), vittuun.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti