sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Tosi Rumia Tyyppejä

T.R.T.




^.

Aivan U S K O M A T T O M A N näköistä sakkia saatana ! Ei jumalauta voi olla ihan oikeesti tottakaan taas. KATTOKAA nyt perkele sentään noita vitun pallinaamaisia mulkkuja, möykkyjä, mutantteja, kantti-kertaa-kantti-kulmiopääapinoita ja vitun mopsin ja kalan näköisiä vitun Hirviönvittuja !!

Kristus saatana sentään !

HÄVETKÄÄ !!

Sanni on ainoa vähäkin IHMISEN näköinen tuosta joukosta.

Tuo vasen laita <== esim.....ai miin KUINKA RUMA sitä VOI olla !??! Se on kuin jokin vitun Perus Suamijuntin, kovvolasta tjns, (inhoan kovvolaa nimeään myöden, siksi käytän sitä aina kaiken ruman vertauksena), karikatyyri !!
On kuin joku olisi halunnut jonkinlaisen "..Amerikkalaistaleikkivän..." hahmon, jolla tulisi olla... "...hei nin tee sillä niinkun IHAN liian ISO pää ja erityisesti leeuuka...joo noin..hyvä..ja joku tyhmä, mänttimäinen ja absoluuttisen mauton ja etova parta ..pukinparta ehkä ? Tai..juu! Toi on hyvä ! HA ahahaaa... Ja tee siitä sellaisen Turtlesien vihollisen muovihahmon näköinen mulkku, joka poseeraa ..niinkun ne figuurit aina pos..jes! hyvä HAhaha h.a..haHHA mainiota ! Hienoa! Juuuust näin ! Täsmälleen ! ..AHaha...ja noi liian pienet silmät on ihan sikahyvät kans! aHAHAhah...aaai Kristus vittu mikä vitun ruma Rumilus.. mut hei kiitti tästä ! Tää on toiveideni mukainen! Kiitti.".



Ja toi joku Junttinainen sen vieressa, ennen Sannia...joo ei kiitti.

Sanni.

Jii Tee.

....anteeks mut MIKÄ VITTU TOI ON !?!?!?! Kristus saatana !!! Se näyttää siltä "Ice Age" leffan ..oliko se laiskiainen? Siltä hahmolta.

No voihan nyt vittu PISTETÄÄN se nyt sitten tähän samantien itse jukolautta saatana sentään !

TÄSSÄ !! Tämä tässä !!






Onko nyt hyvä ?!?!?! Vitun mulkku saatana. Olisit ITSE Guuklannu sen.
Helvetin muuli saatana.

No mutta kuitenkin; vittu ......siis ihan oikeesti hei ?! Toi on rumimpia ja kamalimpia ja sisäsiittoisimpia olentoja tai jotain, mitä olen kai ikinä nähnyt !!

Siis tuo Apocalypsijöiden jäsen, ei tuo ^ tyyppi tuossa. Joka on verrattaen vielä melko HYVÄNnäköinen.


Hei !?...Hyi järkytys.
Jotkut "ihmiset" ym, on sellaisia, niin vitun kuvottavan MEGArumia, että ne uhmaa ...luonnonlakejakin ja tavallaan siis....kai koko "luomistyötä" ja Jumalaa ja niin eespäin, ja TUO on yksi niistä / niitä !!
Vittu toi ON ruma ! Ei perkele sentään hei !?! MIKSI helvetissä TUO saa olla näytillä ja telkassa ynnä muualla, mutta jossain vilahtaa vaikka paljas terska nin SE on "ihan vitun kamalaa! AAAAaaakakakaakääääääk! Ei niin VOI olla!!" mutta TUO voi !?!?
Haistakaa vittu.

Ei helvetti sentään.......... *muniinpuhaltelua*....."jumampliuta" hei ? järkytys ! HETI aamutuimaan.
Kiitti vitusti.

Vaikka myönnettäköön että tokihan minä itse tuon tänne laitoin ja pistin ja latasin, mutta.....TE sen olette luoneet ja kuvanneet joten..... ?....: /


Aivan kamalaa.



@BeastAndTheOtherBeast


VITTU !! Sillon levee pää ! Eritoten ottan kohdalta ! "On sillä ottaa perkele!"

Siinon vähän niinkuin vuohta ja käärmettäkin sekai...emmä vittu voi.. mä siirryn suoraan tuohon "Eikkaan" sitten.
Mikä lienee jotain mitä se demoni ja loinen on sanonut mikä tuon mutanttihirvityksen on ensin luonut. Sitten se on siirtynyt  tuon korvasta lähimpään kiintopisteeseen eli heti vieressäolevan korvasta sisään eli Eikan tässä keississä.

Ja hei, let´s face it; ei se ole niinkään että tuon korvia VOISI paeta ! Jollet näe sitä laakealla, avoimella ISOLLA pellolla tai jossain Zeppeliinihangaarissa tjns. Jossain siis missä sen ylileveää kuljetusta voi päästä edes vään karkuun.


-

No mutta; jos tuo on ruma niin ei tuo päähahmokaan mikään silmänilo ole, vaikka omaisit kuuuinka huonon maun tahansa, ja kuinka huonon ymmäryksen kauneudesta ja geometriasta ja symmetriasta yms.

Se näyttää joltain tuollaiselta melko tyypilliseltä junttisuomalaiselta, vähän "pohjoiselta", naiselta ja lihavalta Japanilaiselta naiselta.

Se on kuin joku niitä "vähän kohnompia" naaraita jotka hymyilee aina tuollatavalla omituisesti, epäilevästi, epäonnistuneesti, ikäänkuin vaivihkaa, tuollatavalla epätoivoisesti..."ikäänkuin" sanoakseen että "ei vittu huolikaa ny JOKU mut jo perkele !?!? Hei !??!...eniwan..? eix KUKAAN ...nyt vittu haluu MUA !?.."
.."...tänäänkin me leivottiin, lihavan, äitini kanssa pullia ja kudottiin tekopeniksiä ja ahthahahahaa aijaijaijai kuule ...hei ? kyllä meillä oli niin hauskaa...ja sit me laitettiin kanille synttärihattu ja siivottiin ja  ..JAJaja.." junou ? Yksi NOISTA tuollaisista. Lihavista ja rasittavistakin, hössöttäjistä, jotka on kuin jokin ala-asteen kehari tjns.

En tiä, mutta aivan KAMALAN näköisiä tyyppejä.
Siksihän kuva onkin otettu illan / orastavan yön, pimeydessä / hämäryydessä. Ja kiitos sitten edes siitä sentään.






Sitten yksi planeetan rumimmista elämänmuodoista / olennoista.

"Njieee ...hnnnnngghh"



Veerssin Tappi.

Hyi Kristus vittu.


♩Heeeerra armahda meitäääää.,♫♬


Tuo vitun kuvottava rumilus....ai saatana. Se on kuin joku olisi skalpellilla tai "askarteluveitsikö" se on se skalpellintyyppinen veitsi ? Niin nin sillä, viillellyt jotain melko raakaa pullataikinaa, ja tehnyt siihen tuollaisen karkean ja inhottavan näköisen, virnistelevän vauvannaaman.
(Joka luulee itse kai vieläpä olevansa kovinkin komea ja oikea vitun Adonis ja mitä kaikkea. Kovinkin hurmaava. Koiranpaska hurmaa ainakin MINUT paljon paremmin kuin TUO ! Kierisin mieluummin itse asiassa siinä, koiranpaskassa, mieluummin kuin katselisin tuota ! Enkä siis tarkoita että "katsoisin jokun suomalaisen elokuvan" vaan kierisin ihan de facto; koiransonnassa !)


Ihan. hyi!, hirveää.


Ai luoja sentään.




*


Ja sitten vielä pari "Poliittista" "Hurmuria" ! Nam nam.



Nämä yksilöt löydettiin jäätyneenä luolastaan Keski Siberian Ikiroudasta.


Tuo tuossa etualalla on juuri joko a) ITSE vapauttanut "leijan" tai sitten b) HAISTANUT sellaisen olevan liikkeellä, ja kyllä "ehkä tuossa sen vasemmalla puolen?", tai jossakin tuossa ympäristössä.


Eikä se olisi kovin kaunis muutenkaan, se näyttää nenäapinalta huonohkona päivänä ja tuiterissa.
Ja tuo taasen tuolla taustalla, yksilö N.3224-A on jämähtänyt lopullisesti asentoon jossa hän / se on kuunnelut jotakin kiveä tai simpukkaa, ja ehkäpä ohjeita esi-isien hengiltä ? Tai Jumalilta ? Kysellyt "onx Viljoo näkyny?" tai "miten saa hyvän sadon ja paljon pimppii?" ja kuten näette, on sen katse edelleen, kuin "oppikirjaesimerkki" aiheesta(!), tuollainen perus Villi-Ihmisapinan osittain pelästynyt, osittain aggressiivinen "apinamiehn" tuijotus / katse. Ikäänkuin se olisi juuri nähnyt pitkän ruohon heilahtavan tai jopa kuullut(!) lähellä vaanivien kissapetojen jylhät äänet.
Tai sitten se on saanut negatiivisia uutisia "simpukastaan" / ehkä se Aku Ankkaa kauppaava mulkku soitti taas tjns.
En tiä.

Ei mitään Bräd Pittejä !


Joku näyttäisi olevan myös yhtä uhkaavan vihamielinen kuin tuonne koppiin suljettukkin, tuolla takana.
Sieltä se tuijottaa ja kyttää, ja odottaa tilaisuuttaan.
Ehkä se on osittain myös SE, minkä tuo primitiivinen apinamies raukka on vaistonnut, ja siksi näyttää niin huolestuneelta.

Ehkä tuo "koppimies" on kuten "Futuraaman" "Fry"; jäätynyt tuohon horroskaappiin odottamaan vuotta 3000 ? Tai ehkä se on joku homo ?

En tiä.



"Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti