keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Uudesta Blade Runnerista...

https://www.rottentomatoes.com/m/blade_runner_2049

Siinä SE, nyt on ! Itse Bleidranner. Kakkonen.
Blade Runnerin JATKO-OSA !

Tätä me Blade Runnerin fanit olemme sitten kai odottaneet tai pelänneet, riippuu fanista, sittemmin kun nyt olemme siihen alkuperäisen tykästyneet.

Minä en enää niin välitä, mutta tämä täytyy vielä totta Mooses käydä tsiigaamassa.
Ja luojan vitun kiitos se on saanut lähes pelkkiä kehuja ja ylistystä ja ainakin NÄYTTÄÄ ihan Vitun Hyvältä !

Kun on nyt katsonut kai jokaisen ennakkopätkän ja mainoksen ja mainoksen mainoksen ja haastatteluja ja kuvia ja mitä lie muuta, näyttää tuo alkuperäinen jo melko kurjalta roskalta verrattaessa. Kylmältä ja kolkolta, muta tottakai se ONKIN sitä, sehän on muinainen ! Kuten kai me kaikki sen fanitkin.

Tuo uusihan on ihan täydellisen näköinen. Se on se mitä JOKAISEN elokuvan tulisikin olla; eli LAATUA, johon on käytetty ja kulutettu kaikki maailman / mahdollinen aika ja vaiva ja harkinta ja lahjakkuus ja kekseliäisyys ja tunnelmointi(?) ja syvällisyys ja hartaus ja ihan vain elokuvanteon riemu itsessään, sinänsä, ja kaikki parhaat voimat valjastettu se toteuttamaan, laadus siis tinkimättä.
Tosin onhan siinä myös jostain syystä Jared Letokin.
Mutta eihän mikään kai ole täydellistä sentään, eritoten Bleidranner.

Sehän on yksi sen jutuista ja ehkä ideoistakin, ja ehkä osa sen viehätystä; se on vain vaillinaista kauneutta ja täydellisyyttä. Puutteellista komeutta yms.
Kuten muinaisen Egyptin taide nykyään; rappioitunutta, sääistynyttä KAUNEUTTA.


Laitetaan tähän väliin ensimmäinen video ===> tämä on LINKKI !


Hyvä ja lyhyt ja lopussa hauskakin video ^.


Sanottakoon muuten että; jos luette noita Rottentomatoesin arvosteluja, VÄLTTÄKÄÄ sellaisen lehden kuin jokin "Village" jotain tai ehkä vain Village, arvostelua, sen kirjoittanut vitun idiootti puhuu siinä jo vähän ohi suunsa, "spoilaa" lähes koko paskan, kertoo miltei käsikirjoituksen monoloogina siinä. Onneksi hyppäsin siitä yli, mutta ehdin jo nähdä muutamia paljastavahkoja sanoja.
Joten vältä.

Ja sitten jotain melko huonoa. Nimittäin tässä...

https://www.youtube.com/watch?v=KMjLOMhwI9Y

Siinä on ilmeisesti se oikea ja kokonainen saundträkki. Kävin jo eilen näihin aikoihin kuuntelemassa tuon alun muutaman pätkän ja ....en nyt varsinaiseti ihastunut, jos en sitten iskenyt nyrkillä ruutuunkaan tai tallonut korvalappujanikaan.
Aika "mjääh" Toki tyylikkään moderni ja sinänsä khuul, mutta voin jo nyt todeta että Vangelis saa pitää paikkansa edelleen, ei tuo siihen yllä. Vaikka LAADULLISESTI ja objektiivisesti ajatellen; tuo on tietenkin parempi, koko LEFFA on tietenkin jo NYT parempi.

LISÄYS klo 01:31 VITUT tuo sen saundträkki ole ! Kuuntelin pätkiä lisää ja tuo on kyllä taas vain jokun idiootin mainosta omasta vitun paskasta hevonpaskamusiikistaan !

Ja sitten siinä on tietenkin se Jared Leto. Jostain aivan täysin käsittämättömästä syystä !! Minä en ymmärrä lainkaan Haliwuudin päähänpinttymää tuosta selkeästi melko lahjattomasta luunaamasta.
Siis ...MITÄ ne oikein sen luulee "tuovan pöytään" ?! Sehän vetää vituiksi / läskiksi joka projektin jossa on mukana !!
Kuten se jokin Bätmän jossa se kävi pilaamassa omalta osaltaan koko sonnan. Mikä siis olisi muutenkin ollut ihan esimerkillisen Täyspaska käsittääkseni.

Tälläkin kertaa, lähes kaikkea muuta, PAITSI Jaredia, kehutaan suuresti ! Eli se, Jared, periaatteessa kai pilaa, mitätöi ja huonontaa tämän(kin) leffan / tapauksen, silkalla mukanaolollaan.

Vitun hyypiö mulkku.

Se näyttää sitäpaitsi joltain vitun sarjamurhaajalta, joka vain tuijottaa "viattoman" näköisenä, ennenkuin yht´äkkiä käy päälle jossain Los Änzelesin eittämättä monista, alikulkutunneleista tai jossain ison sillan alla, keskiyöllä, muiden katuheebojen seuratessa sivusta.

Sanon "sivusta", mutta tarkoitan "puskasta".


Mutta muutoin näyttää oikein hyvältä, ja kuulostaa, siis arvosteluiden suhteen ja osalta.

Ja onhan siinä meän Ristakin herran perkele !! Krista Vitun Kosonen !!
Melko uskomatonta.

SEN haluan nähdä !

Se mitä EN HALUA nähdä, joten pysykääkin poissa(!), on nykynuoret ja sekalaiset idiootit jotka ei ymmärrä pysyä kotona olessaan kipeitä, ja niitä vitun mulkkuja jotka tulee elokuviin mäyssätäkseen jotain VITUN suklaata tai karkkia tai niitä P E R K E L E E N popkorneja, ja hörppiäkseen sitä ihanan sihahtelevaa limua aina sillon-tällöin, "huomaamattomasti", ja röyhtäillen aina silloin-tällöin...ihan yhtä "huomaamattomasti" !!
Muttei yhtä "hajuttomasti".

Kiitti vaan.


Tämä siis EI OLE mikään Perus Skifileffa teille nykynuoret, ei ainakaan PITÄISI olla !!
Tämä on pikemminkin meille Aikuisille.
Eräänlainen "nostalgiapläjäys", jollaista ei ole eikä tule toista / toiste.

Tämän Pyhemmäksi mikään leffa ei enää tule.

* * * *

Mainittakoon tähän loppuun vielä / sanottakoon / sanon vielä / kehun vielä sen verran itseäni että...

- Olin noita arvosteluja luettuani aatellut että "ahaa! tämä lienee eräänlainen uusi Uusi MädMäx! Ne on nähneet sen toimivan ja menestyneen ja ottaneet siitä, ihan jo visuaalisestikkin, mallia" ja sitten jossain videossa joku kommentoija sanoi melkein juuri tuon ! Tämä on kuin se uusi Mad Max !

Olin taas oikeassa. Mutta tottakai olin, näkeehän tuon nyt jo jaloillaankin; se näyttää ainakin sen punaoranssin erämaa-maiseman osalta ihan samalta kuin FjyuriRoud.

Ja HYVÄ niin. Se on ihan vitun UPEAN näköistä.

Vaikka ehkä vähän liiankin "kyllästetyn" vahvaa värimaailmaa. Siis määdmäks, en tiedä vielä tästä.


Tsiigataan.


Arvostelen jos ja kun ensin näen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti