keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Vuosisadan Kulttuuri-Marxismi Gaala

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201710182200470940_vd.shtml

Katsoin tuota 2 pätkää. Rillit Takapuolessa sarjan mainoskatkoilla.
Ensin siinä oli Manueela Posko, jonka lausuin iitse ääääneen juuri tuolla Itaaalialaisella, taVAlla, kun sitten huomasin että ruuduussakin on se ihan teeekstinnä ! Joka valitteli kuin siellä haisi / haisee.
Minä olen miettinytkin sitä välillä, että "miltähän noissa gaaloissa oikein HAISEE?!" ja nyt sain vastauksen. Kiitti.


Ja sitten haisi vielä pahemmalle, nimittäin; sen ruman vitun apinanhampaisen Hanoiroksin pallinaaman muija kävi siellä änkyttämässä jotain Neekerinrakastamis paskaa ja muunlaista kommarisontaa, vitun hävytön saatanan mulkku !!

HAISTA VITTU !!

Vittu ei voinut antaa tuonkaan tilaisuuden olla, ja keskittyä olennaiseen....? mikä se sitten tuolla olikin, vaan piti käyttää  tuokin vitun paikka Propagandaan ja Marxismin Ylivallan julistamiseen !

Vittu oksettavaa.

TUON takia teistä ei tule ikinä mitään "suomalaiset"; te ette vaan käsitä mitään.

Ei Anglotkaan sitä kovin OIKEASTI ikinä tarkoita, kun taas TE otatte KAIKEN AINA IHAN VITUN TOSISSAAN ja VAKAVASTI.

SE, onkin 1 suurimmista ongelmistanne. Vitun tyhmät jästipäiset idiootit tosikot kommarit Venäläiset Jotka Eivät Kuitenkaan Ole Venäläisiä.


Lapselliset typerykset. No mutta menkää kohti Nemesistä, se tulee kyllä, vaikka antaisi itseään venatakkin vähän aikaa.


Miksi se muija muuten oli pukeutunutkin kuin jokin vitun neekeriemakko jossain vitun Lusakan Lauantaitorilla ?! HAHAHA vittu ...en tiedä kirjoittaakko "lol" vai "yök!!" !



En oikein ole saattanut käsittää MITEN se on mahdollista ja MIKSI, että valkoiset tai ainakin nekrua vaaleammat, näyttää ihan OIKEASTI!(!!) luulevansa itse itseään NEEKERIKSI ja että SE olisi jumalauta jotain muuta kuin absoluuttinen nolaus ja häpeä ja katastroofi ja abominaatio ja alentuminen lajien kirjossa, PAAAALJON alemman biologian tasolle.

Kai ne kohta pukeutuu kalaksi tai kuten "Harry" Nuijassa & Tosinuijassa, eli koiraksi, ja ajavat sitten "koirien ihmisoikeuksia" ja mikä järisyttävintä; ihan tasan TOSISSAAN !! Ja vittu ASENTEELLA !!

Sellaista on olla hullu / häiriintynyt ja ihan VITUN tyhmä typerä pikku paska. Vailla mitään tietoisuutta tms.

Se on hei "mokuttajat™" ihan ultra NAURETTAVAA kekkuloida siellä jossain vitun neekerinvehkeissä !! Siinä ei ole MITÄÄN "edistyksellistä" pukeutua kuin jokin köyhää vielä paljon köyhempi, kurja Afrikkalainen lihava katurottaämmä, joka kerää vaatteensa jostain vitun ojista ja kaatopaikoilta ja ehkä varomattomien Intialaisturistien repuista.


Minun tekee ihan pahaa tämä nykyinen "meno". Tämä on mennyt ihan oikeasti niin KÄ SIT TÄ MÄTTÖ MÄÄN extenttiin jo etten.... emmä oikein tiedä enää ?....Ehkä jokin murha-asteroidi lähestyy ja elämä lakkaa pian ? Tai jotain. Ei näitä Hulluuden Superpäiviä kai muutenkaan VOI selittää !?
Vai !?...



Ja vielä sananen teille saatanan VITUN VITTUPÄÄT Stadilaiset; haistakaa paska ! Ja vittu ! Ja perse ! Ja painukaa sinne. Mihin vain edellämainittuun. Upotkaa paskaan.

Vaikka siellä keskenään ja "Hyvässä Seurassa™" kuinka taputatte tuollaisille seniilin tyhmille "Missi ja Maailmanrauha" ulostuloille, ei se MUUTA meitä ihan OIKEITA Oikeinajattelijoita mihinkään, eikä siihenkään tai senkään vertaa.
Ei tyhmyys, vääryys ja pahuus VOI vallata ihan OIKEASTI oikeamielistä ja hyvää ja viisasta ja sen sellaista. Mutta näköjään nuoremmat sielut ja ne joilla ei OLE sielua, ei vielä KÄSITÄ tätä.
Joten ne yrittää "opettaa isäänsä naimaan". Mutta se "oppi" on menevä harkoille.

Ja TE saatte MAKSAA ! Saatanan häpeämättömät idioottien kasvatit.


En edes tedä MITÄ sanoa sellaiselle tai sellaisesta, joka ensin sanoo että "ei unohdeta niitä jotka RAKENSIVAT tämän Maan"... ja sitten HETI seuraavaksi päästää suustaan sellaisen, pahanhajuisen ja tahtoisen, sammakon kuin että.."..otetaan kaikki nekrut ja muut paskarannut tänne, tähän kauniiseen, tilavaan ja aivottomaan Maahan!".

Ai miin; tuollaisella ei VOI olla "kaikki kotona". Ja todennäköisesti sen kotona parveilee vain otain vitun neekereitä ja rappio-alkoholisteja ja nistejä / juoppoja ja muita "laitapuolen kulkijoita".


Tai no.....ehkä ei ! Emmä tiä, sori tuosta nistit ja juopot ! Sry. Mea Culpa.
TIEDÄN että monikin teistä osaa sentään valita edes vähän tasokkaampaa seuraa kuin tuollaiset vitun "Mä Oon teitä hyvempi" paskapäät Marxisminmädättävät idiootit vitun vitut.

Bonon Opetuslapset.

Ne tulisi kaikki ampua ja maailma PARANISI ! HAH Ahah a iroonista ! Ampua "maailmanparantajat" parantaakseen maailma.

C´est la vie !






HÄVETKÄÄ vitun kusipäät ! Joka tapauksessa.



Kuten se dissect-left Blogi sanoi; "politiikka on ainut minkä vasemmisto tuntee" !!!!!
Aa-vitun-men !!

Ei MITÄÄN. Muuta. sisältöä !
Ei MINKÄÄNLAISTA. Ei mitään tunnetta, sielua, ymmärrystä, nyansseja, hienovaraisuutta ja moniselitteisyyttä, abstraktiota älyä ja tietoisuutta tai lahjakkuutta tai mitään. PELKKÄÄ "politiikkaa" !

Juuri mm TUON takia "Suomi" on niin vitun kurja paska; täällä ei ole mitään muuta KUIN "politiikka".

Jopa "kulttuuri" gaalassa; "politiikka" !!


Vittu jos edes ESITÄT olevasi joku vitun TAITEILIJA...niin; ehkä jos ottautuisit TAITEESEEN ja pysyisit TAITEESSA yms ?!?!?! Etkä yrittäisi pakottaa muita elämään typeryytesi ja huonon makusi ja mielisairaan ja Satanistisen "doktriinisi" ehdoilla ?! Saatanan vitun hävytön paskapää.


Ääliöt.




Painukaa vittuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti