perjantai 2. maaliskuuta 2018

1 syy LISÄÄ "Maahanmuuttoon™" yms

Se että sen avulla "hallinto / valtio" saa itselleen ostettua vielä vähän elinaikaa ja "tärkeyttä" ja VALTAA ja "äänestäjiä", sillä "ihmiskunta" eli lähinnä valkoiset, lienee jo huomanneet ettei "politiikan" kuuluisi enää olla OLEMASSAKAAN ylipäätään.

Kuten se "lempiblogaajani" sanoi aikanaan, silloin kun Amerikan perustajabyrokraatit sen "Virallisesti" perusti ja kynäili vitun vittupäät sen kommunismin pohjapiirroksen sile. eli "perustuslain", ne apinat ei TIENNEET että Ameriikkalainen Entrepenööriys (yksityisyritteliäisyys) ja Kapitalismi ja teollinen vallankumous olisi juuri muuttava KAIKEN LOPULLISESTI ja ihmishistorian ja täten tekevän KAIKEN "hallinnon" vanhentuneeksi ja tarpeettomaksi ja ylimääräiseksi painolastiksi, mitä se on muutenkin AINA ollutkin.

Ja se että nämä pikkusielut mulkut INHOAA meitä oikeasti LUOVIA Yksilöitä, mitä MINÄ OLEN ja suurin osa teistä EI OLE, eritoten niistä jotka LUULEE olevansa, ja nämä ääliöt yrittää "politiikan" avulla NÄYTTÄÄ joltain tärkeältä, vaikkeivät sopisi kunnolla edes lapioimaan lunta tai tiskaamaan. Saati sitten "johtamaan maata" tjns humpuukia.

Tässä on ...no, ehkä enemmän kuin yksi. Mutta siinä on.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti