perjantai 2. maaliskuuta 2018

Etelä-Neekerilän lässähdys

https://www.youtube.com/watch?v=DRb7W_ji8Hg


HAHAHAAA, tuo on ihan loistavaa tuossa lopussa, kun Kiinalainen laittaa neekerille asioita selväksi !! Kaunista katsella !
HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Jos se olisi valkoinen, olisi tuo Rasismia™ ja kaikki ja koiransa olisi siitä "TODELLA huolissaan".

Nyt eivät voi kuin sietää, kun kinkki sanelee ja nekru kuuntelee. Mutta osaa sentään KIINAA !!
Se on jo jotain.
Mutta onhan niitä viittomakieligorillojakin yms.


Eniwei; todentotta, TUOSSA on OIKEITA PAKOLAISIA !! Valkoisia Etelä-Afrikasta !
Kuten se buurityttö mikä suomessakin asui, ja jonka filmejä tänne laitoin; eiköhän jumalauta SE, olisi noin 9000 kertaa PAREMPI kuin YKSIKÄÄN mutiainen mistään, ja mistään syystä !?!?!?


Tottakai olisi ja tottakai tämän tietää kaikki päällä Maan, Merkkelin kurppaa myöden, mutta eivät syystä tai toisesta voi taipua myöntämään sitä.

Antaa neekerten mieluummin murhata ja kiduttaa ja teurastaa tuhansia ja ehkäpä miljoonia(?) valkoisia maanviljelijöitä ja niiden skidejä yms.

Vasurit vitun läskipäät nälvisivät vain tällekkin, ne on vain äärettömän tyhmiä moukka / ääliö lapsia / kakaroita, joilla ei ole MITÄÄN hajua yhtikäs MISTÄÄN, eikä sielua tai järkeä tai mitään merkittäviä tunteita, eikä varsinkaan loogisia ja oikeanlaisia.
 Ja pää täynnä typerää kusta, ja narsistisen umpimielistä Totalitääristä paskaa ja tyhmiä imbesilleistä varisseita kauhuideologioita ja ideoita jotka saavat idean "hei mennään miinakentälle pelaan futista!" näyttämään melko fiksulta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti