perjantai 2. maaliskuuta 2018

Kanada tuhoaa / lakkauttaa itsensä

https://www.youtube.com/watch?v=byrNW6eokWM




Tervemenoa vitun vaahterasiirappiaivot.
Ja voisiko tuo videontekijä jumalauta PUHUA ÄÄNEEN ja hankkia pulssin ja jonkinlaisen laimean ENERGIAN !!? Kristus perkele sentään.
Olisin tiivistänyt tuon viiteen minuutiin pisimmillään, itse, mutta tuo jauhaa ja jauhaa tuntikausia noin yksinkertaista asiaa.
Maahanänkijät muuttaa lopullisesti Kanadaa, jolloin se lakkaa olemasta. Sen voi tiivistää tuohon LAUSEESEEN !!



Hämmästyttävää on "poliitikkojen" ja muiden koirankusilänttien ja loisten totaalinen sydämmettömyys ja häikäilemätön hävyttömyys yms aivoton ahmattius ja ahneus.

Ne tulisi kaikki ampua. Mikä tässä on vaikeaa snaijata !?
"Poliitikoksi" RYHTYY ylipäätään VAIN maantieryöstäjät ja muut sosiopaatit kusipäät kiusaajat ja luopio demonit, JA yksinkertaiset tollot jotka luulee sen olevan jotakin hyvää ja hyödyllistä ja sen avulla olevan mahdollista "pitää pahuus kurissa" tjns.
En tiä ihan tarkalleen MITÄ ne luulee, mutta LUULEVAT kumminkin.

Minä EN LUULE.



Pitäkäähän Nyky Sukupolvet ja Tulevat, huolta ettei Suomi tule mustenemaan, ja olkaa ystävystymättä yhdenkään vitun Mehmetin kanssa, ja välttäkää KAIKKIA ja KAIKKEA ulkomaista.
Vanhat jäärät saa maksaa tästä teostaan. Viimeistään tiristessään "Helvetissä". Nauttikoot siellä sitten RAHOISTAAN ja mistä lie.....mistä ahne itsekäs säpsähtelevän paskahousuinen kusipää VARAS nyt sitten nauttiikin ?
Toisten alistamisesta ? Sori; SITÄ ei tule olemaan enää saatavilla. Mutta te saitte jo sitä tuhansia vuosia, se on nyt loppu se.

Suuret Ajat on muuttumassa, ja energiakentät säätymässä uuteen uskoon ja kaikki ulottuvuudet ja planeetat linjautumassa teitä ja muuta tarpeetonta pimeyttä vastaan.

Te ETTE kävele tästä "faitista" voittajina ulos.


Mutta olipahan jumalauta HINTA !! Teidän röyhkeydellenne ja alhaiselle alkeellisuudelle !
Kristus !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti