perjantai 2. maaliskuuta 2018

Tämän takana on JUUTALAISET

Tämä on vain nopea MUISTUTUS teille kaikille, eritoten epävarmoille.

Juutalaiset / Georgian "Khasaarit" tuli siitä kärttyisiksi että heidän maailmanomistus-suunnitelmiinsa tuli väliaikainen HIDASTE nimeltä "Saksa", eli maailman ihan OIKEASTI Älykkäin Rotu ja Kansa, ja siksi että Herr Hitler pyrki ilmeisesti kaasuttamaan koko vitun syyläisen "Palestiinalaishuulisen" myyränpaskaluman hengiltä. En tiedä hänen henkilökohtaista TODELLISTA motiiviaan, mutta hienoa idea.
Oikean suuntainen ja yleishyödyllinen, vaikka toki vähän ankea ja sen sellaista, mutta hei; luonto on ! Ankea ja julma. Kuten juutalaiset ja vasurit ja "poliitikot" ja kytät ja muut troglodyytit dinosauruksen paskat.


Tässä KAIKESSA, "maahanmuutossa" ja missä lie vitun "pankki / asunto / ........" kriisissä ja nuorten tekemisessä älykääpiötäkin vähemmiksi "räppääviksi" ja "skeittaaviksi" kuolaaviksi jälkeenjääneiksi ja AGGRESSIIVISIKSI idiooteiksi, on kyse Juutalaisten KOSTOSTA !

Minähän olen sanonut teille USEIN, että "juutalaiset on maailman kostonhimoisin ROTU" !!
Ja toistan sen taas. Siinä se on^^^lukekaa siitä.

Ne pitkittää asioita ja jankkaa niistä TUHANSIA VUOSIA ! T U  A N S I A, ja te oletitte(?) että ne on jo ehkä UNOHTANEET Toisen Maailmansodan ?!
Nou.

Ei ne o.

Ja siitä ei edes ole kovin kauan, se oli tuossa ikäänkuin vasta "eilen".


Jos vihollisen ärsyttää ja jättää henkiin....käy jotain tämän suuntaista.
TÄMÄN takia Suomi olisi ollut pidettävä ERILLÄÄN KAIKISTA MUISTA nin totaalisesti kuin mahdollista. Ja ehkä tehdä jos jonkin vitun "liiton" haluatte" aina aikaansaada, niin jokin Suomi-Ruotsi-Norja-Islanti liitto.
Mutta nyt kun Ruotsi on liittynyt sirkukseen ja Lähi-Itään, TUO kyseinen muoto ei tule enää kysymykseen; päinvastoin, Ruotsi tulisi POMMITTAA.
SE voisi takoa vähän järkeä niiden umpiluiseen kommarin-kusipäähän, muttei juuri mikään muu.


Nyt TODELLA OLLAAN "jännän äärellä". Nyt TODELLAKIN "eletään mielenkiintoisia aikoja" jne jne jne AD NAUSEAM.





Kiitti.























P.s ÄLKÄÄKÄ LUULKO, että "kääk, mitä jos kaikki muut suomalaiset ON minua vastaan ja osa neekerten ja vasemmiston armeijaa" jne.
Ei ne o. Ne on vain yhtä vitun munattoman tyhmiä ja suutaan avaamattomia. Kuin sinäkin.
Muttei ne mihinkään ole muuttuneet, eikä muutu.

Takaan tämän. (Jotkut on toki, AINA, tyhmiä ja pehmeäpäisiä ja vaaran uhatessa sulaa paskaläntiksi, mutta ainakin TARPEEKSI SUURI osa on vielä hengessä mukana.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti