perjantai 2. maaliskuuta 2018

Viesti Teille Kaikille !

Für alle da.


Sangen ex tempore lähden tätä lausumaan, mutta: antakaa Mäkin ja kokiksen ja pepsin ja amerikkalaisten KAIKKIEN olla. Boikotoikaa niitä ja TEHKÄÄ JOTAKIN OMAA.


TIEDÄN kyllä ettei nuorena juurikaan kiinnosta mikään vitun "kotimainen" moska ja paska, mutta se ei enää OLEKAAN yhtä tunkkaista raappahousujunttimiesten tekemää, mitä vain, kuin ennen. Ja jos itse ottaudutte uusiman sitä...niin, no; se on oleva parempaa ja "khuulimpaa".
Nähkää ns "khuuliuden" taju on jotain mitä ei OLLUT (eritoten suomessa!) juurikaan ennen ...noin ysärin loppua enemmän tai vähemmän, ja sitä ei saa ikinä perille noihin Vanhoihin Sukupolviin, mutta kaikissa vähemmän vanhoissa se on jo johonkin mittaan läsnä joka tapauksessa.

Joten sikäli kuin voitte ja viitsitte ja jaksatte ja koette mahdolliseksi; tukekaa kotimaista ja välttäkää eritoten amerikkalaista. SILLÄ RAHOITATTE VIHOLLISTA. Amerikkalaisella siis.
Se menee SUORAAN ===> Kansainvälisille Juutalaisille, ja meidän KAIKKIEN muiden vastaiseen SOTAAN, ja "media / informaatio sotaan" ja Maahantuleville neekereille ja sen maahantunkemisen tukemiselle yms vitun potaskaan ja sotatoimiin.

Yrittäkään kaikin keinoin välttää niitä suurimpia ja HELPOIMPIA(sic!) ja tukekaa kotimaista ja koettakaa saada kotimaiset TAJUAMAAN ja sisäistämään edes jotain alkeita "bisneksestä" ja khuuliudesta ja omien puolen pitämisestä ja tyylistä ja siisteydestä ja LAADUSTA ja sen sellaisesta.
Siisteistä työympäristöistä siisteihin tekijöihin, ja EI-kommunismista ...johonkin. Mihin lie.


Yritetään tehdä tämä.
KAATAA Amerikka ja sen Suuret (juutalaiset) Pankit !

Ja jos käyvät sodalla päälle, niin; vittu käyköön !! Minä ihan KIITÄN ! Etukäteen itse asiassa; kiitos !
Antaa palaa.



(Käy kyllä sääliksi jo etukäteen, jos niin tekisivät. Se olisi vähän ...kiusallista, meille kaikille).



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti